جدیدترین اخبار
پربازدید های هفته
بیشترین نظر
وب گردی
بسته‌های ویژه خبری
اخبار چهره‌ها
اخبار نهادها و سازمان‌ها

پیگیری های نبض بورس جواب داد | خبری مهم از افزایش سرمایه اخابر

۱۸:۲۷ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، خبری در نبض بورس مبنی بر افزایش سرمایه ۱۵۵۵ درصدی اخابر از محل تجدید ارزیابی دارائی ها منتشر شد. گزارش شفاف سازی اخابر در این خصوص را بخوانید.
پیگیری های نبض بورس جواب داد | خبری مهم از افزایش سرمایه اخابر

به گزارش نبض بورس، در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، خبری در نبض بورس مبنی بر افزایش سرمایه ۱۵۵۵ درصدی اخابر از محل تجدید ارزیابی دارائی ها منتشر شد .

در این خبر آمده بود که در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۲، گزارش توجیهی هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران به منظور پیشنهاد افزایش سرمایه از مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان به مبلغ ۱۰۷.۶۴۵ همت (به مبلغ ۹۳۳,۲۵۵ میلیارد ریال معادل ۱,۵۵۵.۴ درصد سرمایه فعلی) از محل تجدید ارزیابی دارائی‌ها مورد تصویب هیئت مدیره قرار گرفت؛ و طبق قانون حداکثر ظرف ۲۰ روز، اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (سازمان حسابرسی) نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایه در تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ منتشر شد.

طبق دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (نسخه معتبر ۱۴۰۱.۱۱.۱۷)؛ در فصل ۳، ماده ۵، از تاریخ اظهارنظر حسابرس نهایتا ۹۰ روز فرصت بود تا مجوز این افزایش سرمایه مشخص شود یعنی در تاریخ ۱۵ یا ۱۶ خردادماه ۱۴۰۳!!!

نبض بورس در خبر ۳۰ اردیبهشت ماه پرسیده بود: آیا کم کاری از سوی شرکت رخ داده و درخواست کان لم یکن شده؟
یا سازمان بورس تعللی در این خصوص انجام داده و در مهلت مقرر قانونی پیگیر منافع سهامداران این شرکت نیست؟

بلاخره این پیگیری نبض بورس نیز به نتیجه رسید و در ساعت ۱۵ و ۵۴ دقیقه روز چهارشنبه ۱۶ خردادماه شفاف سازی اخابر در خصوص افزایش سرمایه بر روی کدال قرار گرفت و در این اطلاعیه آمده است که:
"افزایش سرمایه در دست انجام و طی مراحل قانونی بوده و تاکنون این عملیات متوقف نگردیده است."

پیگیری های نبض بورس جواب داد | خبری مهم از افزایش سرمایه اخابر