کد خبر: ۱۰۶۳۸۴
۱۷:۰۰
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
علی رحمانی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با نبض بورس مطرح کرد:

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴| نزول بورس ادامه دارد؟

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴| نزول بورس ادامه دارد؟
کد خبر: ۱۰۶۳۸۴
۱۷:۰۰
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
سرخ پوشی شاخص‌های بازار سرمایه همچنان سرخ پوش هستند و شرایط خوبی ندارد. بورس چه زمانی به سبزپوشی می‌رسد؟ علی رحمانی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با نبض بورس به این پرسش پاسخ می‌دهد.

به گزارش نبض بورس، طی دومین روز معاملاتی هفته یعنی یکشنبه شاخص کل بورس تهران با کاهش ۱۵ هزار و ۸۶۲ واحدی معادل ۰.۶ درصدی نسبت به معاملات روز گذشته روبه رو شد و به تراز ۲ میلیون و ۶۳۹ هزار واحدی رسید. 

  • برای مشاهده آخرین و جدیدترین اخبار بورس فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.

همچنین شاخص کل هم وزن نیز ۵ هزار و ۷۹۴ واحد معادل ۰.۷۲ درصد نسبت به معاملات روز گذشته افت کرد و به عدد ۷۹۵ هزار و ۲۵۳ واحدی رسید. 

در سوی دیگر معاملات نیز شاخص کل فرابورس ۱۴۷ واحد نسبت به معاملات روز گذشته کاهش یافت و در جایگاه ۲۳ هزار و ۸۷۴ واحدی ایستاد. 

ارزش کل معاملات روز اخیر بازار ۲۳,۳۳۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۷,۵۶۹ میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم و صندوق‌های سهامی بوده است.

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

علی رحمانی، کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز بازار سرمایه را نسبت به روز‌های گذشته با تقاضای نسبتا بهتری آغاز کردیم؛ به‌ویژه در نماد‌های خودرویی، بانکی و همچنین صندوق‌های اهرمی. هرچند، همان طور که به اواسط بازار نزدیک شدیم، این فشار خرید کاهش یافت. 

وی افزود: حتی در نماد‌های کوچک هم خرید‌ها وجود داشت و نماد‌ها در بازه مثبت معامله می‌شدند، اما با فروکش کردن هیجانات اولیه، بار دیگر نماد‌های بزرگ و صندوق‌های اهرمی به سمت صفر تابلو یا حتی منفی حرکت کردند. این موضوع باعث افزایش فشار فروش در بازار و تشکیل صف فروش در نماد‌های کوچکتر شد. به طور کلی، اما جو بازار امروز نسبت به روز گذشته بهتر بود.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: دیروز نماد ایران‌خودرو با حجم معامله بیش از پانزده میلیارد برگه سهم و تقاضا از صف فروش، امیدواری کوچکی به بازار داد و این امید امروز هم در شروع بازار دیده شد، ولی متاسفانه پایدار نماند. در نیم‌ساعت پایانی بازار، فشار خرید کوچکی شکل گرفت که کورسوی امید برای فردا ایجاد می‌کند. البته این فشار خرید روی نماد‌های بزرگ مانند خودرو، خساپا، فولاد، شستا، فارس، وبصادر و وتجارت برای خروج از این وضعیت کافی نبود و بیشتر شبیه فرصت‌های نوسان‌گیری دو تا شش درصدی بود، نه فرصت سرمایه‌گذاری.

وی توضیح داد: این وضعیت ذهنیت غالب را ایجاد می‌کند که بازار هنوز شرایط مناسبی برای سرمایه‌گذاری بلندمدت ندارد و اطمینان سرمایه‌گذاران فقط برای یک یا دو روز و آن هم برای نوسان‌گیری کوتاه‌مدت است تازه به قول فعالان بازار، اگر در این دام نمانند! در مجموع جو ترس و نزولی همچنان در بازار وجود دارد.

رحمانی تاکید کرد: پیش‌تر گفته بودیم که محدوده ۲۶۷۰ هزار واحد حمایت مهمی برای شاخص کل محسوب می‌شود که در حال حاضر زیر این سطح قرار دارد. با توجه به شرایط، شاید بتوانیم این شکست را یک «شکست گمراه‌کننده» یا اصطلاحاً «فیک بریک اوت» تلقی کنیم، چرا که امروز مقداری از فشار فروش کاسته شد. 
وی ادامه داد: اگر شاخص طی روز‌های پیش رو بتواند حداقل سه روز متوالی خود را بالای ۲۶۷۰ تثبیت کند، این شکست را می‌توان گمراه‌کننده دانست در غیر این صورت محدوده ۲۵۵۰ تا ۲۵۸۰ آخرین حمایت مهم برای بازار خواهد بود.

این کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد: در ۴۸ ساعت اخیر، ورود پول سنگین حقیقی به صندوق‌های طلا را شاهد بودیم که علت اصلی آن رشد نرخ ارز به ۹۲ هزار تومان و افزایش انس جهانی طلا تا ۳۳۶۰ دلار بوده است. این موضوع نشان دهنده خروج سرمایه از بازار سهام و ورود آن به صندوق‌های طلاست؛ یعنی چشم‌انداز سرمایه‌گذاران به آینده بازار سهام چندان روشن نیست.

وی ادامه داد: امروز شاهد خروج بیش از یک همت پول از بازار بودیم. روند بازار همچنان نزولی است و امید ما به این است که با ارزندگی نماد‌ها و رسیدن به مهم‌ترین سطوح حمایتی فنی، شاهد بهبود اوضاع باشیم تا سهام‌داران نیز طعم شیرینی بازار را بچشند.

رحمانی در نهایت گفت: برای هفته آینده دو سطح را مدنظر داریم؛ از بالا ۲۶۷۰ و از پایین حدود ۲۵۷۰. در حال حاضر نیز شاخص حوالی ۲۶۳۰ تا ۲۶۴۰ در نوسان است و باید دید به کدام سمت تمایل پیدا می‌کند. صندوق‌های اهرمی هم با کوچک‌ترین فشار فروشی به سرعت به سمت منفی و صف فروش حرکت کردند که بسیار نگران‌کننده است و باید درباره سازوکار این صندوق‌ها فکر اساسی شود.

ارسال نظر

اعتراض به دهک‌بندی یارانه| روش‌های ثبت درخواست و پیگیری نتیجه دهک‌بندی یارانه

یارانه شهریور ۱۴۰۴ واریز شد | یارانه چه کسانی حذف شد؟

شش مجمع بورسی ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ | از افزایش سرمایه در دستور کار تا بازگشت از ورشکستگی

دعوت به مجمع شرانل

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴| نزول دلار، سقوط قیمت طلا و سکه را رقم زد + قیمت انواع بازار‌ها

اخبار مهم بورس سه شنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۴ | از خبری مهم برای وبصادر تا خبری برای ۱۴ نماد فرابورسی و تهدید جدید نتانیاهو علیه ایران

دعوت به مجمع ساذری

آینده روشن نقره در سایه کاهش نرخ بهره

چرا مردم در بحران اقتصادی به طلا و دلار پناه می‌برند؟

احتمال رکود آمریکا به ۹۳ درصد رسید!

جزییات افزایش سرمایه های جدید کدال | از افزایش سرمایه ۱۰ تا ۲۴۰۰ درصدی چند نماد

فیلم مجمع نیرو (نیرو سرمایه) مورخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱

فیلم مجمع شاراک (پتروشیمی شازند) مورخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱

مهم ترین اطلاعیه های کدال ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ | جزئیات مهم از افزایش سرمایه شرکت‌ها تا توقف نمادها

فراخوان مجمع کماسه

"بورس کالا در اوج: رکورد معاملات ۲۴۷ هزار تنی و درخشش فولاد و پتروشیمی!"

سهامداران ریشمک بخوانند

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۴| پیش بینی تحلیلگران از آینده قیمت طلا + قیمت انواع بازار‌ها

بورس در تب‌وتاب افزایش سرمایه | تصمیم‌های تازه شرکت‌ها از افزایش سرمایه ۴۴ تا ۴۷۰ درصدی

تصویب سود نقدی در مجمع وخارزم ۱۴۰۴ | تعیین تکلیف پروژه ونک و معدن شادان

اخبار مهم بورس دوشنبه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴ | از خبر توقف و افزایش سرمایه چند نماد تا خبری مهم برای صندوق‌های طلا

گزارش مجامع بورسی ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | از زیان ۱۲۲ میلیاردی تا افزایش سرمایه ۱۳ درصدی این نماد‌ها

بهترین سهام بورسی یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | کدام نماد‌ها ورود پول داشتند؟

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴| بورس صعودی می‌شود؟

هفته آینده با کدام نمادها به مجمع برویم؟ | سود نقدی پیشنهادی شش نماد بورسی مشخص شد

پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴| کدام صندوق‌های بورسی صعودی می‌شوند؟

قیمت دلار امروز یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | عقب گرد دلار در مرکز مبادله | از بازار آزاد ارز چه خبر؟

  پیش بینی بورس فردا چهار شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴| بورس مثبت می‌شود؟ (۴ نظر)

  گزارش مجمع پترول ۱۴۰۴ | پتروشیمی صدف به خط پایان نزدیک شد (۴ نظر)

  تحلیل بنیادی فولاد مبارکه؛ از رکوردشکنی فروش تا چشم‌انداز درخشان نورد گرم ۲ (۴ نظر)

  تحریم‌های احتمالی و اثر آن بر بورس ایران | چه صنایعی در خطرند؟ (۴ نظر)

  اخبار مهم بورس شنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ | از خبر توقف چند نماد تا فعال شدن مکانیسم ماشه و پذیرش شرکت جدید در بورس (۳ نظر)

  بهترین سهام بورسی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ | کدام نماد‌ها ورود پول داشتند؟ (۲ نظر)

  گزارش افزایش سرمایه شرکت‌ها | از ثبت ۵۵۳۴ درصدی نماد قندی تا پیشنهاد ۴۵ درصدی نماد خودرویی (۲ نظر)

  اخراج اتباع افغانستانی قیمت مسکن در حاشیه شهرها را کاهش داده است (۲ نظر)

  برگزاری شش مجمع بورسی در روز‌های ۲۷ و ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ | از افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی تا سود نقدی و تغییرات مدیریتی (۲ نظر)

  پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴| بورس صعودی می‌شود؟ (۲ نظر)

قیمت عمده میوه، سبزیجات و صیفی‌جات

سونامی قیمت حبوبات در راه است

قیمت دلار به زیر ۱۰۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟

قیمت دلار در تعقیب سقف‌های تازه

قیمت دام زنده ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

پژوپارس میلیاردی شد

قیمت گوشت قرمز دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت جهانی طلا دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت پول افغانی دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت طلای دست دوم دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت مسکن ارزان تهران ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت جهانی نفت ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

مسکن ارزان در تهران کجاست؟

قیمت درهم امارات دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت لیر ترکیه دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت دینار عراق دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

خبر مهم درباره سهمیه ۶۰ لیتری بنزین

قیمت طلا ۱۸ عیار دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

سکه پارسیان گزینه مناسب سرمایه گذاری است؟

جهش قیمت دلار ادامه دار می شود؟

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت سکه پارسیان دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های ایران خودرو دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت سکه و طلا دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت دلار و یورو دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴

قیمت نهایی بنزین سوپر وارداتی چقدر تمام می‌شود؟

قیمت انواع میوه در تهران اعلام شد

قیمت پرواز تهران - شیراز، یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴

قیمت پرواز تهران - اصفهان، یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴