کد خبر: ۸۳۱۵۴
۱۷:۲۸
۱۴۰۳/۰۷/۰۷
در گفتگوی یک کارشناس بازار سرمایه با نبض بورس مطرح شد:

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ | بازار سهام روی خط بحران

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ | بازار سهام روی خط بحران
کد خبر: ۸۳۱۵۴
۱۷:۲۸
۱۴۰۳/۰۷/۰۷
بورس تهران امروز تحت تاثیر حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و خبرها پیرامون شهادت سیدحسن نصرالله روند منفی به خود گرفت و نزولی شد. تالار شیشه‌ای همچنان سرخ پوش باقی خواهد ماند؟ سعید امیر شاه‌کرمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با نبض بورس به این پرسش پاسخ داد.

به گزارش نبض بورس، روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی لبنان را مورد حمله هوایی قرار داد و به واسطه این حمله تمامی بازار‌های مالی تغییر مسیر دادند. امروز بازار سرمایه و نفت روند نبستا نزولی داشتند و در مقابل بازار‌های طلا و سکه توانستند رکورد قیمتی خود را بشکنند و شرایط بهتری را تجربه کنند.

از سوی دیگر پیرو برگزاری جلسه هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ساعات ابتدایی صبح روز شنبه، مقرر شد؛ براساس بند ۱۱ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار، با هدف حمایت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تاثیر هیجانات بر روند بازار، دامنه نوسان همه نماد‌های سهام و حق تقدم سهام و صندوق‌های سهامی و مختلط قابل معامله در بازار‌های بورس و فرابورس به مثبت و منفی یک درصد محدود شود.

در اولین روز کاری هفته یعنی شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران ۸ هزار و ۱۷۵ واحد نسبت به روز گذشته کاهش داد و به محدوده ۲ میلیون و ۱۴۶ هزار واحدی رسید. 

همچنین شاخص کل هم وزن نیز با کاهش یک هزار و ۵۷۳ واحدی به تراز ۷۰۵ هزار و ۴۲۴ واحدی رسید.

در سوی دیگر معاملات نیز شاخص کل فرابورس ۴۶ واحد نسبت به معاملات روز گذشته کاهش داشت و در تراز ۲۲ هزار و ۲۶۳ واحدی ایستاد.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳

سعید امیر شاه‌کرمی، کارشناس بازار سرمایه درخصوص شرایط بازار به خبرنگار نبض بورس گفت: «بازار بورس ایران تحت تاثیر حوادث لبنان هفته جاری را با فشار فروش آغاز کرد. اگر چه امروز شاخص‌ها با شدت کمی به سمت پایین حرکت کردند، اما این کاهش کم به خاطر محدود شدن دامنه نوسانات به یک درصد بود.»

وی ادامه داد: «البته ذکر این نکته ضروری است که از نظر تکنیکال روز چهارشنبه گذشته شاخص کل به سقف‌های خود رسیده بود و حتی اگر بحرانی هم روی نمی‌داد احتمال کاهشی بودن روز جاری و روز آینده وجود داشت.»

این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: «بنابراین بروز بحران باعث شد شدت و عمق رکود افزایش چشم گیری را تجربه نماید. در حال حاضر ریسک‌ها و اتفاقات بیرونی نقش بسزایی در روند معاملات بازار دارند و تا زمان بهبود شرایط، معامله گران با احتیاط فراوان فعالیت‌های مالی خود را مدیریت خواهند کرد.

شاه کرمی در نهایت گفت: «بنظر می‌رسد چند روزی زمان خواهد برد تا مبادلات از این شرایط خارج شده و معامله گران رفتار‌های متعادل خودشان را دوباره از سر بگیرند.»

ارسال نظر

  کارنامه یکساله حجت‌الله صیدی در سازمان بورس | وعده‌هایی که محقق نشد (۱۲ نظر)

  تحریم‌های احتمالی و اثر آن بر بورس ایران | چه صنایعی در خطرند؟ (۹ نظر)

  یارانه شهریور ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می شود؟ (۶ نظر)

  اخبار مهم بورس سه شنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۴ | از خبری مهم برای وبصادر تا خبری برای ۱۴ نماد فرابورسی و تهدید جدید نتانیاهو علیه ایران (۴ نظر)

  گزارش کامل مجمع صبا تامین ۱۴۰۴ | تصویب سود نقدی، عملکرد شرکت های فرعی و عرضه های اولیه صبا (۴ نظر)

  از خبر «افزایش ۲ درصدی دامنه نوسان از اول مهر» تا خبر «عرضه اولیه نماد رایانه‌ای» (۳ نظر)

  پتروشیمی کرمانشاه در گرداب وعده‌های تکراری؛ چه کسی پاسخگوی وعده‌های بر زمین‌مانده است؟ (۳ نظر)

  برگزاری شش مجمع بورسی در روز‌های ۲۷ و ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ | از افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی تا سود نقدی و تغییرات مدیریتی (۲ نظر)

  پیش بینی بورس فردا چهار شنبه ۲ مهر ۱۴۰۴| کدام گروه‌ها لیدر بازاراند؟ (۲ نظر)

  پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴| کدام صندوق‌های بورسی صعودی می‌شوند؟ (۲ نظر)

قیمت درهم امارات شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت طلا ۲۴ عیار شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت لیر ترکیه شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت دینار عراق شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت طلا ۱۸ عیار شنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۴

آغاز پیش فروش سایپا برای سه محصول از امروز صبح

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه پارسیان شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های ایران خودرو شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت دلار و یورو شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه و طلا شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ منتفی شد؟

قیمت طلای جهانی پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

شوک قیمتی در بازار خودرو

قیمت لیر ترکیه پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سیمان پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت دینار عراق پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت مسکن ۳۰ درصد ریخت

قیمت گوشت قرمز امروز ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت درهم امارات پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو در بازار ارزانتر از کارخانه

قیمت طلا ۱۸ عیار پنجشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۴

جهش قیمت دلار چه زمانی متوقف می شود؟

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه پارسیان پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های ایران خودرو پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت دلار و یورو پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه و طلا پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴