کد خبر: ۸۲۰۹۶
۱۷:۱۰
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
بهنام علیخانی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با نبض بورس مطرح کرد:

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | سبزپوشی تالار شیشه‌ای ادامه دارد؟

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | سبزپوشی تالار شیشه‌ای ادامه دارد؟
کد خبر: ۸۲۰۹۶
۱۷:۱۰
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
معاملات امروز در انتظار انتخاب رئیس جدید گذشت و به واسطه همین موضوع تا حدودی تغییر مسیر داد و سرخ پوش شد. روند معاملات بازار سهام در روز‌های آینده چگونه خواهد بود؟ بهنام علیخانی، کارشناس بازار سهام در گفتگو با نبض بورس به این پرسش پاسخ می‌دهد.

به گزارش نبض بورس، ابتدای هفته بود که مجید عشقی، رئیس اسبق سازمان پس از انتشار اخبار وام میلیاردی استعفا داد و این استعفا بلافاصله توسط وزیر اقتصاد دولت جدید پذیرفته شد.
در همان روز اعلام شد که روز سه شنبه و در جلسه شورای عالی بورس، رئیس جدید سازمان بورس قرار است انتخاب شود و در نهایت حجت‌اله صیدی به عنوان رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار انتخاب شد.

  • برای مشاهده جدیدترین اخبار بورس ایران فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.

 

بازار از نگاه معاملات

در پایان معاملات چهارمین روز کاری هفته یعنی سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران با کاهش ۷ هزار و ۷۴۸ واحدی نسبت به معاملات روز گذشته به عدد ۲ میلیون و ۸۸ هزار واحدی رسید.

همچنین شاخص کل هم وزن افزایش ۲ هزار و ۵۳۴ واحدی نسبت به معاملات روز اخیر داشت و در محدوده ۶۶۸ هزار و ۶۹۱ واحدی ایستاد.

در سوی دیگر معاملات نیز شاخص کل فرابورس رشد ۵۶ واحدی را نسبت به معاملات روز اخیر تجربه کرد و به محدود ۲۱ هزار و ۴۱۴ واحدی رسید.

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳

بهنام علیخانی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با نبض بورس در خصوص شرایط بازار سرمایه گفت: «این روز‌ها سهامداران و معامله گران پس از ما‌ه ها ریزش متوالی در بازار، شاهد رشد در بازار سرمایه هستند که این امر خبر از تثبیت تقاضا در بازار سهام می‌دهد.»

وی ادامه داد: «ارزش معاملات، صفوف خرید و همچین برتری تقاضا نسبت به عرضه در تابلوی معاملات نشان می‌دهد بازار به خوبی توانسته خود را از روند ماه‌های گذشته، جدا کند.»

علیخانی با اشاره به انتخاب رئیس سازمان بورس اظهار کرد: «همچنین گمانه زنی‌ها برای انتخاب رییس جدید سازمان پایان یافته و به نظر می‌رسد حجت اله صیدی در راستای صحبت‌های وزیر اقتصاد مبنی بر حمایت از بازار سرمایه، بتواند تغییر‌هایی بنیادین به نفع سهامداران رقم بزند.»

این کارشناس بازار سرمایه در پیش بینی معاملات گفت: «در هفته جاری مطابق انتظار نماد‌های بنیادی با حفظ صف خرید خود مواجه بودند و تقاضای تازه‌ای با لیدری نماد‌های خودرویی وارد جریان معاملات شد. در همین راستا به نظر می‌رسد بازار تا انتهای هفته روند صعودی خود را حفظ نماید.»

ارسال نظر

  کارنامه یکساله حجت‌الله صیدی در سازمان بورس | وعده‌هایی که محقق نشد (۱۲ نظر)

  تحریم‌های احتمالی و اثر آن بر بورس ایران | چه صنایعی در خطرند؟ (۹ نظر)

  یارانه شهریور ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می شود؟ (۶ نظر)

  اخبار مهم بورس سه شنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۴ | از خبری مهم برای وبصادر تا خبری برای ۱۴ نماد فرابورسی و تهدید جدید نتانیاهو علیه ایران (۴ نظر)

  گزارش کامل مجمع صبا تامین ۱۴۰۴ | تصویب سود نقدی، عملکرد شرکت های فرعی و عرضه های اولیه صبا (۴ نظر)

  از خبر «افزایش ۲ درصدی دامنه نوسان از اول مهر» تا خبر «عرضه اولیه نماد رایانه‌ای» (۳ نظر)

  پتروشیمی کرمانشاه در گرداب وعده‌های تکراری؛ چه کسی پاسخگوی وعده‌های بر زمین‌مانده است؟ (۳ نظر)

  برگزاری شش مجمع بورسی در روز‌های ۲۷ و ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ | از افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی تا سود نقدی و تغییرات مدیریتی (۲ نظر)

  پیش بینی بورس فردا چهار شنبه ۲ مهر ۱۴۰۴| کدام گروه‌ها لیدر بازاراند؟ (۲ نظر)

  پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴| کدام صندوق‌های بورسی صعودی می‌شوند؟ (۲ نظر)

قیمت درهم امارات شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت طلا ۲۴ عیار شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت لیر ترکیه شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت دینار عراق شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت طلا ۱۸ عیار شنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۴

آغاز پیش فروش سایپا برای سه محصول از امروز صبح

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه پارسیان شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های ایران خودرو شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت دلار و یورو شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه و طلا شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴

واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ منتفی شد؟

قیمت طلای جهانی پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

شوک قیمتی در بازار خودرو

قیمت لیر ترکیه پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سیمان پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت دینار عراق پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت مسکن ۳۰ درصد ریخت

قیمت گوشت قرمز امروز ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت درهم امارات پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو در بازار ارزانتر از کارخانه

قیمت طلا ۱۸ عیار پنجشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۴

جهش قیمت دلار چه زمانی متوقف می شود؟

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه پارسیان پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های ایران خودرو پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت دلار و یورو پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴

قیمت سکه و طلا پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴