به گزارش نبض بورس، اخبار مهم و فوری در مورد قیمت دلار، طلا و سکه و نیز انواع ارزهای دیجیتال می تواند چشم انداز مفیدی به سرمایه گذاران بدهد. نبض بورس با بیان اخبار بروز، به پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه می پردازد.
۱. امروز چهارشنبه ۲ آبان ماه ۱۴۰۳، اونس جهانی با ۰.۲۹ درصد کاهش به ۲۷۳۹ دلار، طلای ۱۸ عیار با ۲.۶۳ درصد افزایش به ۴ میلیون و ۵۵۳ هزار تومان و سکه با ۱.۸ درصد افزایش به قیمت ۵۵ میلیون و ۴۷۵ هزار تومان رسید.
۲. قیمت طلا در تب صعود: با تداوم افزایش قیمت ارز و رشد تقاضا، بازار طلا بار دیگر شاهد رشد قیمتها بود. مرز مقاومتی طلای آب شده ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به عنوان سد کلیدی و تعیینکننده در مسیر آینده طلا قرار گرفته است؛ نقطهای که میتواند سرنوشت قیمتها را رقم بزند.
۳. جان دوباره سکه با صعود قیمت: سکه امامی با عبور از مرز مقاومتی ۵۵ میلیون تومان، حرکت صعودی قدرتمندی را آغاز کرد. کارشناسان کاهش حباب سکه و خبر ضرب سکه توسط بانک مرکزی را از مهمترین عوامل عقب نشینی قیمتها میدانند.
۴. شرط لازم برای تثبیت کاهش قیمت سکه: کارشناسان اجرای سریع عرضه سکه توسط بانک مرکزی را اقدام مؤثری برای جذب نقدینگی و کاهش حباب سکه و کنترل قیمتها ارزیابی میکنند.
۵. طلای جهانی، به سمت قلههای جدید: طلای جهانی با افزایش ارزش شاخص دلار آمریکا و بازده اوراق قرضه خزانهداری آمریکا رشد خود را متوقف کرد. تحلیلگران معتقدند که تثبیت قیمت بالای مرز ۲۷۵۴ دلار میتواند آغازگر موج جدیدی از صعود باشد.
۶. بیست و ششمین حراج سکه در راه است: بیست و ششمین حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران، روز شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ برگزار میشود. واریز وجه تا ساعت ۲۳ جمعه ۴ آبان و ثبت سفارش از ساعت ۱۲ تا ۱۴ روز شنبه انجام خواهد شد.
۷. هشدار نماینده کرمان درباره بازار ارز و سکه: شهباز حسنپور بیگلری، نماینده کرمان، در جلسه مجلس هشدار داد که آشفتگی بازار ارز و سکه تأثیر منفی بر معیشت مردم دارد و این وضعیت نگرانکننده است.
۸. قیمت دلار به اوج تازهای میرسد: افزایش ریسکهای سیاسی و کسری بودجه دولت از مهمترین دلایل رشد قیمتها در بازار ارز به شمار میروند. کارشناسان معتقدند که رکود در سایر بازارها، عامل کلیدی جذب سرمایه و افزایش تقاضا برای دلار است.
۹. بارش کاهش قیمت نفت: کاهش بهای نفت پس از انتشار دادههای صنعتی صورت گرفت که نشاندهنده افزایش بیش از حد انتظار ذخایر نفت خام آمریکا بود. از سوی دیگر افزایش ریسکهای سیاسی در خاورمیانه باعث شد تا روند کاهشی قیمتها محدود شود.