گزارش ماهانه
برچسب منتخب
جدیدترین اخبار
پربازدید های هفته
بیشترین نظر
وب گردی
بسته‌های ویژه خبری
اخبار چهره‌ها
اخبار نهادها و سازمان‌ها

خنور را بخریم یا نه؟ | میزان نقدینگی موردنیاز برای عرضه اولیه خنور چقدر است؟

۱۷:۲۴ - ۱۷ تير ۱۴۰۳
از ابتدای امسال تا کنون سهام دو شرکت گوهر فام و بیمه اتکایی ایران معین عرضه اولیه شده و شرکت نور ایستا پلاستیک، سومین سهم جدید سال بشمار می رود. جزییات، میزان نقدینگی و آشنایی با این نماد را در این مطلب بخوانید.
خنور را بخریم یا نه؟ | میزان نقدینگی موردنیاز برای عرضه اولیه خنور چقدر است؟

به گزارش نبض بورس، از ابتدای امسال تا کنون سهام دو شرکت گوهر فام و بیمه اتکایی ایران معین عرضه اولیه شده و شرکت نور ایستا پلاستیک، سومین سهم جدید سال بشمار می رود.

عرضه اولیه خنور

تعداد ۵۰ میلیون سهم معادل ۵ درصد سهام "خنور" در حالی دوشنبه هفته آینده (۱۸ تیر) در فرابورس ایران عرضه اولیه خواهد شد که در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری ۱۹۰۱۵ ریالی در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه می‌شود که در مرحله اول ۲۰ میلیون سهم معادل ۲ درصد با حداکثر سهمیه ۲۵۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می‌شود.

در مرحله دوم نیز تعداد ۳۰ میلیون سهم معادل ۳ درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه ۷۵ سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می‌گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری بانک صادرات و متعهد خرید تامین سرمایه سپهر است.

مشخصات مرحله اول:

 عرضه به سرمایه گذاران واجد شرایط (صندوقهای سرمایه گذاری سهامی و مختلط) به روش حراج

تعداد سهام قابل عرضه : ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ سهم معادل ۲ درصد از کل سهام شرکت

تاریخ دوره سفارش گیری و عرضه: روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ دوره سفارش گیری مطابق با پیام ناظر در روز عرضه اولیه حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی ۲۵۰,۰۰۰ سهم قیمت ارزش گذاری ۱۹,۰۱۵ ریال

مشخصات مرحله دوم:

عرضه به سایر سرمایه گذاران به روش قیمت ثابت

حداقل تعداد سهام قابل عرضه : ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ سهم معادل ۳ درصد از کل سهام شرکت

تاریخ دوره عرضه به قیمت ثابت: روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۸

دوره سفارش گیری: مطابق با پیام ناظر در روز عرضه اولیه

حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: ۷۵ سهم

قیمت عرضه: قیمت کشف شده در مرحله اول

حداکثر میزان نقدینگی:

در صورتی که قیمت کشف شده برابر با قیمت ارزش گذاری یعنی همان  ۱۹,۰۱۵ ریال باشد ۱,۴۲۶,۱۲۵ ریال مورد نیاز است. 

میزان تخصیص سهام به هر کد:

در صورت مشارکت کمتر از ۴۰۰ هزار کد: ۷۵ سهم 

درصورت مشارکت ۶۰۰ هزار کد: ۵۰ سهم معادل ۹۵۰،۷۵۰ هزار ریال 

درصورت مشارکت ۸۰۰ هزار کد: ۳۸ سهم معادل  ۷۱۳،۰۶۳ هزار ریال

در صورت مشارکت ۱ میلیون کد: ۳۰ سهم معادل ۵۷۰،۴۵۰ ریال

 اگر میزان مشارکت همانند عرضه اولیه معین باشد، با پیش‌بینی شرکت ۵۹۲ هزار نفر در این عرضه، پیش بینی می‌شود به هر کد معاملاتی ۵۰ سهم با ارزش حدودی 97 هزارتومان  اختصاص یابد.(بر فرض اینکه قیمت کشف شده در مرحله اول، برابر قیمت ارزش گذاری باشد)

لغو جلسه معارفه خنور

جلسات معارفه مربوط به شرکت سهام شرکت نور ایستا پلاستیک با (نماد معاملاتی خنور ۱) که قرار بود روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۱۶ و روز شنبه مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۱۹ برگزار گردد، اما اولین جلسه این نماد در روز چهارشنبه برگزار شد و جلسه دوم لغو گردید و مجددا در سال جاری اطلاعیه برگزاری جلسه این نماد منتشر گردید.

جلسات معارفه مربوط به شرکت سهام شرکت نور ایستا پلاستیک (نماد معاملاتی خنور ۱) دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه راس ساعت ۱۰:۰۰ و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه  ساعت: ۱۰:۰۰ برگزار گردید.

آشنایی با نماد خنور

این شرکت که در ۲۲ فروردین ۱۳۷۷ تاسیس شد در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ در گروه خودرو و ساخت قطعات، فعالیت خود در بازار دوم فرابورس را شروع کرد.

شرکت نورایستا پلاستیک پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۲۹ شهریور با نماد "خنور" در گروه خودرو و ساخت قطعات به عنوان صد و نود و هفتمین شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد تا در صف عرضه اولیه سهام بایستد.

تولید قطعات کامپوزیت ترمو پلاستیک خودرو به روش GMT، محصولات از لاستیک و پلاستیک، تولید قطعات کامپوزیت خودرو به روش SMC محصولات ازلاستیک وپلاستیک، تولید قطعات کامپوزیت به روش LFT و تولید بدنه کامپوزیت تابلو برق به روش SMC ازجمله محصولات این شرکت به حساب می‌آید.

سرمایه و ترکیب سهامداران

در ترکیب سهامداری شرکت حسین اخوان با ۴۳.۹۶ درصد سهام، موسسه اهداف نیکان با ۴ درصد، شرکت تدبیر نیکان ایرانیان با ۴۰.۹ درصد و شرکت موج نیکان با ۱۱ درصد سهام حضور دارند. سرمایه اولیه شرکت با ۲۶۲ نیروی انسانی، ۱۰۰ هزار تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.

نکات مهم خنور:

۱- مهمترین محصول تولیدی خنور، سینی جاچراغی انواع خودرو سبک است.  

۲- خنور از زیرمجموعه‌های گروه نیکان است و جالب اینجاست که این گروه یک شرکت تجاری ژاپنی دارد که کار آن واردات مواد غذایی به ژاپن و صادرات اقلام صنعتی از ژاپن به ایران و کشور‌های خاورمیانه است.

۳- مواد اولیه شرکت توسط شرکت‌های چینی و ایرانی عمدتا تامین می‌شود. در بین تامین کنندگان مواد اولیه شرکت‌هایی از تایوان و آلمان هم به چشم می‌خورد.

۴- خریداران محصولات خنور، ایران خودرو و سایپا هستند. 

خنور را بخریم؟

شرکت نور ایستا پلاستیک در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ به ازای هر سهم ۲,۳۲۰ ریال سود شناسایی کرده است، که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳۶ درصد افزایش داشته است.

 «خنور» با سرمایه ثبت شده ۱,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ مبلغ ۲,۳۲۰,۱۴۷ میلیون ریال سود شناسایی کرده است.

شرکت در گزارش تلفیقی مبلغ ۲,۲۴۶,۸۶۹ میلیون ریال سود شناسایی کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۲۲ درصد رشد داشته است.

پاسخ دهید
سایت نبض بورس از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.