به گزارش نبض بورس، انتخاب روزنامه ی کثیرالانتشار هر شرکت بورسی، از دستورات جلسه ی مجمع عمومی عادی سالیانه می باشد، اما در انتخاب روزنامه محدودیت هایی وجود دارد. نبض بورس به بررسی این انتخاب و مصوبه پرداخته است.
برای اولین بار در مجمع عمومی موسس هر شرکت بورسی، روزنامه کثیرالانتشار برای هرگونه دعوت و اطلاعیه ای تعیین می گردد که بر طبق رویه ی اداره ی ثبت شرکت ها، انتخاب ۲ روزنامه ضرورت دارد.
انتخاب روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های شرکت در زمینه ی؛ دعوت مجامع عمومی، انتشار اوراق قرضه، پذیره نویسی، آگهی پس از انحلال، افزایش و یا کاهش سرمایه، تقسیم دارائی و ختم تصفیه... می باشد.
بر طبق قانون ماده ۹۷ اصلاحی قانون تجارت، در جلسه ی مجمع عمومی سالیانه ی شرکت های بورسی، انتخاب روزنامه یا روزنامه های کثیرالانتشار برای درج آگهی تصویب می گردد و در اکثر موارد روزنامه ی اطلاعات و دنیای اقتصاد تصویب می گردد.
با پیگیری های نبض بورس مشخص شد دلایل هیئت مدیره ها برای انتخاب این روزنامه ها تعطیل نشدن آن و کم هزینه بودن آن ها نسبت به روزنامه های دیگر عنوان شده است.
بر طبق رویه ی اداره ثبت شرکت ها، اگر شرکت ۵ روزنامه هم داشته باشد باز هم با تعطیلی یکی از آنها (به دلیل ورشکستگی، تعطیلی و یا توقیف) باز هم می بایست روزنامه جایگزین انتخاب گردد و بر اساس ماده ی ۷۳ آیین دادرسی مدنی یک ماه به مجمع، درج آگهی در آن انجام شود.
روزنامه های پرتکرار و معروف همان روزنامه های پرهزینه هستند که شرکت ها با توجه به جایگاه و وسعت خود این روزنامه ها را انتخاب می کنند که از جمله ی آنها اطلاعات، همشهری، دنیای اقتصاد، جهان صنعت، خراسان و جوان....
که هزینه ی این روزنامه ها ۵ برابر روزنامه های کم هزینه می باشد.
بنابراین انتخاب روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد در مجامع بیشتر به دلیل عدم تعطیلی آنها می تواند باشد تا هزینه ی آنها...